Retailers

Verkoop jij wasbare luiers maar nog geen kleding die hier goed bij past? 

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en fantastische pasvorm met onze exclusieve handgemaakte babykleding, zorgvuldig ontworpen voor kleine schatjes in wasbare luiers! 

Elk stuk is ontworpen en liefdevol met de hand gemaakt voor het ultieme comfort van de allerkleinsten.

Dé match voor Wasbare Luiers: Perfect op maat gemaakt, onze collectie vult het gebruik van wasbare luiers perfect aan, waardoor aankleden en comfortabel spelen een fluitje van een cent wordt.

Exclusief voor Retailers: Verrijk jouw winkel met deze fijne creaties! Ik neem nu ook retailer bestellingen aan. Zorg ervoor dat jouw klanten het beste krijgen voor hun kleine wondertjes.

Van charmante rompers tot schattige sets, de handgemaakte collectie van BolleBillen staat klaar om jouw schappen te sieren. Neem contact met me op voor speciale groothandelsprijzen en laten we samen de vreugde van ambachtelijke mode verspreiden! Of je nu alleen maar unieke items wilt, items die je hebt gezien in de webshop of wil je juist stofjes die niet te vinden zijn in de webshop, we passen er wel een mouw aan.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen deze reis beginnen. Jouw kleine klanten verdienen het beste om die BolleBillen! 💖

Neem nu contact op!